Fashion i den helt store stil

Bliv sommerklar nu, så skal vejret nok blive bedre

Snart, skal du skifte tøj. Tiderne skifter og havemøbler skal frem. De lange aftener og korte nætter er på vej. Sommeren, en tid de fleste ser frem til. Hvem elsker ikke de morgener, hvor det allerede er 20 grader, så man slet ikke skal bruge jakke.

Ligesom tiderne skifter gør moden også. Din holdninger ændre så også. Stilen, du går med om vinteren, påvirker dig. Faktisk er det lidt interessant. Nogen kan rigtig godt lide vinteren, fordi det er årstiden, hvor tøjet falder bedst i deres smag. De lange bukser, flotte varme jakker og store striktrøjer er dog også med til at påvirke din stil til sommer.

Kig i din garderobe

Hvad ser du? Hvordan er farverne? Hvordan ser din yndlingstrøje ud? Er det rigtigt, at du kun har 2-3 bukser du virkelig godt kan lide?

Du er bestemt ikke alene.

Sommeren bliver ikke nemmere. Du er derfor nødt til – allerede nu – kigge på de ting, du vil gå med til sommer. Ellers ender det med, du ikke har noget tøj. For det er altså ikke smart, kun at have 2-3 ting, du virkelig godt kan lide. Hvad med du har 5 ting, du rigtig godt kan lide. Du kender vel godt til glæden, når trøjen du så godt kan lide er vasket. Med 5 trøjer skal du ikke vente. Du vil altid have en liggende.

Overse ikke tendensen og trends

Hvert år melder medierne ud, hvad der er det nyeste inden for moden. Aldrig er det nyt. Farverne kender vi. Så SÅ nyt er det jo ikke.
Khaki er ikke grøn. Lidt er den, men så alligevel ikke. For den er også lidt beige og grå i det. Men fælles for alle de forskellige toner af khaki, er, at den er nedtonet og rolig. Khaki er det direkte modsatte til en rød læbestift.
Farven er på vej. Mange store modehuse brugte den til foråret 2017 kollektionerne. Til sommer vil den stadig være her, så gå efter den farve.

Gul til både mænd og kvinder. Hvis du troede, du ikke kan gå med gul, må du tro om. Modehusene gør hvad de kan for, at du vil gå med gul. Dette forår vil du med sikkerhed se flere gule trøje; både de stærke og nedtonede.

Wall Street og et business look vinder terræn. Hvor end du arbejder, om det er reklamebureau eller Københavns kommune er tendensen at business looket skal frem.