Fashion i den helt store stil

Det nyeste fashion website har netop åbnet i DK

Nu blev det tid til at det nyeste fashionsite åbnede dørerne i Danmark. Navnet på siden får du om lidt – men vi skal først se på hvad det er der gør dette website mere interessant, hvis man sammenligner med de mange andre muligheder der er på nettet.

Hvad gør dette fashionsite være speciel end alle de andre?

Det er simpelt nok faktisk: I stedet for at det er nødvendigt at kigge på flere sites kan du slippe af sted med bare at kigge på ModeKup.dk – her samler man nemlig alt, så du på den måde bare skal kigge ét sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Men hvorledes fungerer det?

ModeKup.dk har været så snu at samle alle sortimenter fra de allerstørste mode websites, herunder Zalando, Boozt, Stylepit etc.. Det gør at du kan spare tid, og kan finde alt som du står og skal bruge 1 sted, i stedet for at skulle at kigge rundt på forskellige websites.

Kan man så købe direkte gennem ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige mode sider som styrer den del. Det smarte som ModeKup.dk gør er, at få samlet alle de her helt ekstremt mange produkter, så du på samme side kan se alle modeprodukter og fashionprodukter. Du skal bare klikke på knapperne eller billederne, og så vil du blive videresendt direkte hen til varen hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her formidable fashion website?

Sjovt du spørger – for ModeKup er nemlig yderst til stede på sociale media herunder fx Google+, Facebook og Pinterest. Du kan finde dem ved blot at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med skaberne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Vil du fx annoncere på websitet, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du bare bevæge dig over til deres kontakt-side. Her vil du kunne sende en mail direkte til de som har skabt siden.

Lad os høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!