Fashion i den helt store stil

Nyt beauty website har netop ramt i Danmark

Endelig blev det tid til at et nyt beauty website blev åbnet i det danske land. Navnet på shoppen får du snart – for lad os først lige se på hvad det er der gør denne side ekstra interessant, når man sammenligner med de mange andre sites der eksisterer online.

Hvad er det der gør den her beauty hjemmeside være bedre end de andre?

Det er simpelt nok faktisk: Frem for at det er nødvendigt at se på flere sites kan du nøjes med bare at kigge på MnsBeauty.dk – for her samler man nemlig alt, så du bare skal se ét sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Hvorledes kan det fungere?

MnsBeauty.dk har været så smarte at samle alle sortimenter fra de helt store skønhedssites, såsom Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men samt mange flere. Det betyder at du kan spare din tid, og kan finde alt som du står og skal bruge 1 sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige websites.

Kan man så købe hos MnsBeauty.dk?

Dog ikke, for det er stadig selve beauty siderne som står for den del. Det smarte som MnsBeauty.dk gør er, at samle alle de her utroligt mange produkter, så du på samme side kan se alle skønhedsvarer og beauty. Det eneste du skal er blot at klikke på enten billederne eller knapperne, og så bliver du videresendt direkte hen til produktet hos Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her formidable beautysite?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty.dk er også ekstremt til stede på social media som fx Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg nu gerne vil komme i kontakt med stifterne af siden – hvordan gør man så det?

Vil du fx annoncere på sitet, komme med ris og ros eller lignende, så skal du bare bevæge dig over til deres side med kontaktoplysninger. Her vil du kunne sende en email direkte til de som har skabt siden.

Lad mig høre alle dine kommentarer i felterne herunder!